Cégismertető

Cégcsoportunk árnyékolástechnikai eszközök gyártásával és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

Berdó József tulajdonos 1991-ben alapította a céget. Az első évtizedben lakossági szolgáltatással foglalkozott, ezt követően 2001-től a vállalat kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Minőségi termékeink széles skálája és szolgáltatásunk kiváló színvonala biztosította a cég fejlődését. Napjainkban cégcsoportunk az iparág egyik meghatározó szereplőjévé vált.

R-M System Kft. profilja: A cégek  által megrendelt külső és belső árnyékoló szerkezetek méretre gyártásával és értékesítésével (igény szerint a termékek leszállításával) foglalkozik.

Alapítva: 2009.
Tulajdonos: Berdó József

R-M Logisztika Kft. cégünk saját egyedi redőny és szúnyogháló rendszerek kifejlesztésével, alkotóelemeinek legyártásával és értékesítésével foglalkozik. Ezen termékek széles skálájával állunk rendelkezésre partnercégeink számára.

Alapítva: 2001.
Tulajdonos: Berdó József

R-M PVC Kft. A cég műanyag / extrudált PVC / száltermékek gyártásával és  forgalmazásával foglalkozik. Termékskáláján megtalálható minden olyan profil, amely a pvc redőny gyártásban használatos napjainkban. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy magas színvonalon előállított termékek kerüljenek le a gyártósorainkról, amelyek megállják a helyüket az uniós piacokon is.

Alapítva: 2004.
Tulajdonos: Tziotziosz Vasziliosz, Berdó József